Vastuullisia pakkaustarvike ratkaisuja

Tuomme markkinoille ekologisia, innovatiivisia sekä kestävän kehityksen pakkaustarvike ratkaisuja vihreämmän huomisen vuoksi.

NoiBIO paperipillit ovat valmistettu FSC-sertifioidusta paperista. Pillit ovat täysin biohajoavia sekä kestävät myös alkoholillisia juomia hajoamatta. 

NoiBIO bagassi tuotteet ovat vastuullinen valinta pakkaustarvikkeiksi. Bagassi tuotteet kompostoituvat kompostointi olosuhteissa vain muutamassa viikossa.

Take sushi away sushirasia on erittäin tyylikäs vaihtoehto. Ikkuna on antifog materiaalia, joka tarkoittaa sitä, ettei ikkuna höyrysty kuumassa eikä kylmässä. Rasioita löytyy kolmessa eri koossa. Sushirasioille on myös oma annostelija.

Take away paperikassimme sekä muut valmistuttamme paperikassit ovat valmistettu ainoastaan FSC-sertifioiduista papereista. Haluamme tarjota asiakkailemme vastuullisista materiaaleista valmistettuja tuotteita.

NOIPACK YRITYKSENÄ

Olemme perheyritys, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1998 pakkaustarvikealalla. Vuosien varrella toimintamme on hioutunut nykyiseen malliinsa. Vuonna 2018 vaihdoimme yrityksemme nimen Noi Due Oy, nykyiseen nimeen Noipack Oy.

Haluatko erottua muista omilla brändätyillä pakkaustarvikkeilla?

Meiltä löydät ratkaisun tähän. Pystymme kustomoimaan juuri oikeanlaiset pakkaustarvikkeet teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä rohkeasti, autamme mielellämme!

3 + 1 =