Branded products

Räätälöitävät tuotteet

Anna brändisi näkyä uudella tapaa

Brändätyllä pakkauksella pystyt tavoittamaan uusia asiakkaita useiden eri kanavien kautta sekä erottautumaan muista kilpailijoistasi. Pakkaus, joka on brändätty, antaa yrityksellesi lisäarvoa, sillä se jättää kuluttajalle muistijäljen käyttämästään palvelusta.

Brändäämällä pakkauksesi tuot sen mukana kolme tärkeää seikkaa yrityksellesi: näkyvyyden, löydettävyyden sekä tunnettavuuden.

Matka ideasta fyysiseen tuotteeseen

Idea

Käymme yhdessä läpi tuotteen käyttötarkoituksen, tuotteen koon sekä myös materiaalin. Kokemuksemme pohjalta tarjoamme sinulle apuamme löytämään oikean ratkaisun ideaasi.

Suunnittelu

Tarvitsemme yrityksesi logon sekä muut haluamasi tiedot käyttöömme, jonka jälkeen pystymme suunnittelemaan valitsemaasi tuotteeseen brändisi näköisen visuaalisen ilmeen. Teemme digitaalisen vedoksen tuotteesta ennen tuotantoon menemistä.

Valmistaminen

Kun asiakas on vahvistanut tuotteen visuaalisen ilmeen sekä tuotteen, siirrymme tuotteen valmistamiseen. Seuraamme tuotteen valmistuksen alusta loppuun saakka. Haluamme, että asiakas saa laadukkaan ja juuri sen näköisen tuotteen, kun hän on tilannut.

Toimitus

Kun tuotteet ovat valmiita, lähetämme ne pyytämääsi toimitusosoitteeseen. On myös mahdollista, että säilytämme tilaamiasi tuotteita ja lähetämme tuotteitasi varastostamme pienempinä erinä pyytämääsi määränpäähän.*

(*Edellyttää erillisen sopimuksen)
Räätälöidäänkö tuote juuri sinulle?
Jos valikoimastamme ei löydy tuotetta, josta teillä on tarve, voimme suunnitella sellaisen yhdessä. Pitkän ja vankan kokemuksemme avulla personalisoitujen tuotteiden parissa saamme varmasti suunniteltua yrityksellenne laadukkaan ja toimivan pakkausratkaisun, joka on juuri teidän brändinne näköinen.
Miksi valita juuri meidät?
Meiltä löytyy todella vahva osaaminen pakkaustuotteiden suunnittelusta toteutukseen saakka. Pidämme todella tärkeänä, että tuotteidemme laatu on erittäin korkea ja että pakkauksen toimivuus asiakkaan tarpeeseen on juuri oikea. Haluamme myös, että asiakas voi olla varma tuotteen toimitusvarmuudesta sekä -nopeudesta.
Esimerkkejä brändättävistä tuotteista
Alla esimerkkejä tuotteista, joita on mahdollista brändätä.
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm