Branded products

Skräddarsydda förpackning

Låt ditt varumärke synas på ett nytt sätt

Med märkesförpackningar kan du nå nya kunder via olika kanaler och sticka ut från dina konkurrenter. Märkesförpackningar ger mervärde till ditt företag genom att de lämnar ett bestående intryck hos konsumenten av den tjänst som de har använt.

Genom att märka dina förpackningar tillför du tre viktiga saker till ditt företag: synlighet, upptäckbarhet och förtrogenhet.

Resan från idé till fysisk produkt

Idé

Tillsammans diskuterar vi produktens syfte, storlek och material. Utifrån vår erfarenhet erbjuder vi dig vår hjälp att hitta rätt lösning för din idé.

Utformning

Vi behöver din företagslogotyp och all annan information som du vill använda i din produktutformning. När vi har fått dem kan vi utforma en visuell identitet för din valda produkt som ser ut som ditt varumärke. Vi skapar en digital utskrift av produkten, innan den går i produktion.

Produktion

När kunden har bekräftat produktens visuella identitet och själva produkten går vi vidare till tillverkningsfasen. Vi följer tillverkningsprocessen från början till slut. Vi vill att kunden ska få exakt samma utseende och kvalitet som den produkt som de har beställt.

Leverans

När produkterna är färdiga skickar vi dem till den leveransadress som du har begärt. Det är också möjligt att vi lagrar de produkter du beställt och skickar dina produkter från vårt lager i mindre partier till den destination du begär.*

(*Kräver ett separat avtal)
Behöver du en produkt som är skräddarsydd speciellt för dig?
Om vi inte har den produkt i vårt sortiment som du letar efter kan vi utforma den tillsammans. Med vår långa och gedigna erfarenhet av skräddarsydda produkter kan vi garanterat utforma en högkvalitativ och funktionell förpackningslösning för ditt företag som ser exakt ut som ditt varumärke.
Varför välja oss?
Vi har riktigt stark kompetens från design till implementering av förpackningsprodukter. Vi lägger stor vikt vid kvaliteten på våra produkter och förpackningens funktionalitet för att möta kundens behov. Vi vill också att kunden ska lita på produktens tillgänglighet och leveranshastigheten.
Skräddarsydda produkt exempel
Nedan finns några exempel på produkter som kan skräddarsys.
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm