Ympäristöystävälliset ja vastuulliset take away pakkaukset
Tutustu tuotteisiimme ›

Vastuulliset pakkausratkaisut

Tiedämme, kuinka tärkeää on yhdistää yritystoiminta ja vastuullisuus nykypäivän markkinoilla. Siksi tarjoamme laajan ja todella korkealaatuisen valikoiman ekologisia, innovatiivisia sekä kestävän kehityksen pakkaustarvikkeita. Pakkauksemme eivät ainoastaan tue yrityksesi kasvua, vaan myös edistävät kestävää kulutusta. Markkinoiden tarpeisiin vastaamisen lisäksi haluamme myös ohjata niitä kohti kestävämpää tulevaisuutta. Uskomme, että tuotteidemme avulla yrityksesi voi olla edelläkävijä sekä liiketoiminnassa että vastuullisuudessa. Tuotevalikoimamme tuotteet on valittu erittäin huolellisesti, sillä ne ovat suunniteltu noudattamaan kestävän kehityksen standardeja. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että ne ovat samanaikaisesti hyödyksi sekä kuluttajalle että ympäristölle. Pyrimme jatkuvasti päivittämään ja laajentamaan valikoimaamme, jotta voimme aina tarjota alan viimeisimmät ekologiset ja innovatiiviset tuoteratkaisut.
NoiBio  tuotesarja
Tuo Ekosi esiin, NoiBIO-tuoteperheen tuotteiden avulla. NoiBIO-tuotteemme ovat erinomainen valinta, kun haluat löytää pakkaustarvikkeita, jotka ovat hyväksi ympäristölle kuin myös yrityksellesi. Kehitimme tämän tuotemerkin, jotta pääsisimme lähemmäs yhtä tavoitettamme, tarjota markkinoille laaja valikoima vastuullisia pakkaustuotteita, jotka noudattavat kestävän kehityksen suuntaviivoja. Tuotesarjan tuotteet ovat ekologisia, vahvoja, tyylikkäitä sekä innovatiivisia. Kaikki NoiBIO-tuotesarjaan kuuluvat tuotteet ovat täysin biohajoavia tai kompostoituvia.
Lue lisää
Pakkaukset omalla logolla
Haluatko tuoda brändisi esiin myös pakkaustarvikkeiden avulla? Pakkaustarvike voi olla paljon muutakin kuin pelkkä pakkaus. Markkinointivälineenä pakkaustarvike toimii erittäin kustannustehokkaasti. Brändätyllä tuotteella on mahdollista tavoittaa useita uusia asiakkaita monien eri kanavien kautta muun muassa sosiaalisesta mediasta. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät varmasti laadukkaat pakkaustarvikkeet yrityksellesi ja jos valikoimastamme ei löydy mieleistäsi tuotetta, niin voimme yhdessä räätälöidä sellaisen. Autamme toteuttamaan ideanne todelliseksi tuotteeksi.
Lue lisää
Pizzalaatikot
Laajasta pizzalaatikkovalikoimastamme löydät varmasti käyttöösi juuri oikean kokoisen ja mallisen pizzalaatikon. Pizzalaatikkomme ovat valmistettu FSC-sertifioiduista sekä 100% neitsyt paperista. FSC-sertifiointi varmistaa sen, että laatikot ovat valmistettu kestävän kehityksen materiaaleista ja neitsytpaperi takaa pizzalaatikoidemme vahvan laadun. Pizzalaatikon voi halutessaan myös räätälöidä juuri haluamasi kokoiseksi ja brändisi näköiseksi.
Lue lisää
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa
Pysy ajan tasalla kuulumisistamme ja uusista tuotteistamme
Tilaa uutiskirjeemme