Vie take away pakkauksesi uudelle tasolle
Tutustu tuotteisiimme

Vastuullisia pakkaustarvikeratkaisuja

Tavoitteenamme on tuoda markkinoille laaja valikoima tuotteita, jotka ovat hyväksi yrityksellesi, kuluttajille kuin myöskin ympäristölle. Teemme tämän eteen kovasti töitä, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaille kattavan tuotevalikoiman, jonka tuotteet ovat innovatiivisia, ekologisia sekä kestävän kehityksen kannalta mietittyjä.
NoiBio -tuotesarja
Tuo Ekosi esiin, NoiBIO-tuoteperheen tuotteiden avulla. NoiBIO-tuotteemme ovat erinomainen valinta, kun haluat löytää pakkaustarvikkeita, jotka ovat hyväksi ympäristölle kuin myös yrityksellesi. Kehitimme tämän tuotemerkin, jotta pääsisimme lähemmäs yhtä tavoitettamme, tarjota markkinoille laaja valikoima vastuullisia pakkaustuotteita, jotka noudattavat kestävän kehityksen suuntaviivoja. Tuotesarjan tuotteet ovat ekologisia, vahvoja, tyylikkäitä sekä innovatiivisia. Kaikki NoiBIO-tuotesarjaan kuuluvat tuotteet ovat täysin biohajoavia tai kompostoituvia.
Lue lisää
Räätälöitävät tuotteet
Haluatko tuoda brändisi esiin myös pakkaustarvikkeiden avulla? Pakkaustarvike voi olla paljon muutakin kuin pelkkä pakkaus. Markkinointivälineenä pakkaustarvike toimii erittäin kustannustehokkaasti. Brändätyllä tuotteella on mahdollista tavoittaa useita uusia asiakkaita monien eri kanavien kautta muun muassa sosiaalisesta mediasta. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät varmasti laadukkaat pakkaustarvikkeet yrityksellesi ja jos valikoimastamme ei löydy mieleistäsi tuotetta, niin voimme yhdessä räätälöidä sellaisen. Autamme toteuttamaan ideanne todelliseksi tuotteeksi.
Lue lisää
Pizzalaatikot
Laajasta pizzalaatikkovalikoimastamme löydät varmasti käyttöösi juuri oikean kokoisen ja mallisen pizzalaatikon. Pizzalaatikkomme ovat valmistettu FSC-sertifioiduista sekä 100% neitsyt paperista. FSC-sertifiointi varmistaa sen, että laatikot ovat valmistettu kestävän kehityksen materiaaleista ja neitsytpaperi takaa pizzalaatikoidemme vahvan laadun. Pizzalaatikon voi halutessaan myös räätälöidä juuri haluamasi kokoiseksi ja brändisi näköiseksi.
Lue lisää
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa
Pysy ajan tasalla kuulumisistamme ja uusista tuotteistamme
Tilaa uutiskirjeemme