Customized takeaway packaging

Pakkaukset omalla logolla

Lisää näkyvyyttä ja tunnettavuutta painatetulla pakkauksella.

Omalla logolla painetulla pakkauksella pystytte tavoittamaan uusia mahdollisia asiakkaita useiden eri kanavien kautta. Painatettu pakkaus auttaa myös erottautumaan muista kilpailijoistanne ja näin antaa yrityksellenne kilpailuetua. Pakkaus, joka on brändätty, tuo yritykselle huomattavasti lisäarvoa, sillä se jättää kuluttajalle muistijäljen käyttämästään palvelusta.

''Omalla logolla painatettu pakkaus tuo yrityksellesi mukanaan kolme tärkeää asiaa: näkyvyyden, löydettävyyden sekä tunnettavuuden''

Matka tarpeesta fyysiseen tuotteeseen

Tarve

Selvittämämme yhteistyötä tehden mitkä ovat juuri teidän pakkaustarpeenne sekä pakkausten tulevat käyttötarkoitukset. Annamme asiantuntevia neuvoja sekä suosituksia, juuri oikean pakkauksen löytämiseksi. Suosituksemme ja apumme perustuvat pitkään ja vahvaan alan kokemukseen.

Suunnittelu

Suunnittelun aloittamiseksi tarvitsemme yrityksenne logon sekä kaikki muut asiaankuuluvat tiedot, jotka haluatte sisällyttää tulevaan pakkaukseenne. Ammattitaitoinen tiimimme aloittaa valitsemanne tuotteen visuaalisen suunnittelun ja luo digitaalisen vedoksen tuotteesta hyväksyntäänne varten ennen tuotannon aloittamista.

Valmistaminen

Kun olette vahvistaneet tuotteen visuaalisen ilmeen sekä muut yksityiskohdat, siirrytään valmistusprosessiin. Seuraamme tuotteen valmistusprosessin huolellisesti alusta loppuun. Tiedämme että, odotatte saavanne laadukkaan tuotteen, joka näyttää täsmälleen siltä kuin tilasitte sen. Siksi meillä on käytössä tiukka laadunvalvontaprosessi, jolla varmistamme, että jokainen tuote täyttää laatuvaatimuksemme.

Toimitus

Lähetämme valmiit tuotteet suoraan haluamaanne toimitusosoitteeseen, jotta pääsette käyttämään pakkauksia mahdollisimman nopeasti. Jos tarvitsette tilaamillenne tuotteille erityisiä toimitusvaatimuksia, niin ilmoitattehan niistä meille. Teemme mielellämme yhteistyötä kanssanne ja näin pystymme luomaan räätälöidyn toimitussuunnitelman, joka vastaa yrityksenne yksilöllisiä tarpeita. *

(*(*Edellyttää erillisen sopimuksen))
Räätälöidäänkö pakkaus juuri teille?
Tarjoamme räätälöityjä pakkausratkaisuja, jotka vastaavat juuri teidän erityistarpeitanne. Jos valikoimastamme ei löydy tuotetta, joista teillä on tarve, niin voimme yhdessä suunnitella räätälöidyn ratkaisun, joka sopii täydellisesti tarpeisiinne. Meiltä löytyy pitkä ja vankka kokemus personalisoitujen tuotteiden suunnittelusta, ja luotamme kykyymme toimittaa laadukkaita sekä toimiva pakkausratkaisuja, joka ovat juuri brändinne näköisiä. Vastaamaamme kysymyksiisi, ja teemme tiivistä yhteistyötä kanssanne koko suunnittelu- ja valmistusprosessin ajan varmistaaksemme, että räätälöity pakkausratkaisu vastaa tarpeitanne ja jopa ylittäisi ne.
Miksi valita juuri meidät?
Meillä on laaja asiantuntemus pakkaustuotteista aina suunnittelusta toteutukseen asti. Olemme erittäin kiinnostuneita tarjoamaan korkealaatuisia pakkauksia, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet sekä jopa ylittävät heidän odotuksensa. Asetamme etusijalle tuotteidemme toiminnallisuuden sekä laadun ja varmistamme, että ne eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös täyttävät tiukat vaatimuksenne. Tiedämme, että tuotteen toimitus on ratkaisevan tärkeää ja siksi haluamme myös, että asiakas voi olla varma tuotteen toimitusvarmuuksista sekä -nopeudesta.
Haluatko lisätietoja räätälöidyistä pakkausratkaisuistamme?
Esimerkkejä tuotteista, jotka voidaan kustomoida tarpeidesi mukaan
Alla on muutamia esimerkkejä tuotteista, jotka voidaan kustomoida tarpeidesi mukaan. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai haluat tietää lisää omalla logolla painatetuista pakkausratkaisuistamme, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme löydät oikean pakkausratkaisun yrityksellesi.
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm