Ta din take away-förpackning till ny nivå
Kolla in produkterna

Ansvarsfulla förpackningslösningar

Vår ambition är att erbjuda ett brett utbud av innovativa produkter som är bra för ditt företag, för konsumenten och för miljön. Vi arbetar ständigt för att säkerställa att vi kan erbjuda ett omfattande sortiment av innovativa och ekologiska produkter som följs av riktlinjerna för hållbar utvecklin.
NoiBio produktlinje
Ta fram ditt eko med produkter från NoiBIO:s produktlinje. NoiBIO-produkter är ett utmärkt val när du letar efter miljövänliga förpackningsmaterial som är bra för miljön och för ditt företag. Vi utvecklade NoiBIO-produktlinjen för att komma närmare ett av våra huvudmål, att erbjuda ett brett utbud av hållbara förpackningsprodukter. Produkterna i denna produktlinje är ekologiska, starka, snygga, innovativa och väl genomtänkta när det gäller hållbar utveckling. Alla produkter i NoiBIO-produkterna är helt och hållet biologiskt nedbrytbara eller komposterbara.
Läs mer
Skräddarsydda förpackning
Vill du marknadsföra ditt varumärke även genom förpackningstillbehör? Förpackningar kan vara mycket mer än bara ett paket. Som marknadsföringsverktyg fungerar förpackningmaterial mycket kostnadseffektivt. Den märkesvaror produkten kan nå många nya kunder genom olika kanaler, inklusive sociala medier. Från vårt breda utbud av produkter hittar du högkvalitativa förpackningsval för ditt företag. Om vi inte har en produkt som uppfyller dina behov kan vi gemensamt anpassa en åt dig. Vi hjälper dig att implementera din idé i en äkta produkt.
Läs mer
Pizzakartonger
I vårt breda utbud av pizzakartonger hittar du säkert en pizzakartong med rätt storlek och design. Våra pizzakartonger är tillverkade av 100% jungfruliga kartonger som dessutom är FSC-certifierade. FSC-certifieringen garanterar att pizzakartongerna är tillverkade av hållbara material, och det junggruliga pappret get våra pizzakartonger en robust kvalitet. Pizzakartongen kan också skräddarsys och märkas för att passa ditt företags behov.
Läs mer
Följ oss på sociala medier
Håll dig uppdaterad om våra tillhörigheter och nya produkter
Prenumerera på vårt nyhetsbrev