Miljövänliga och ansvarsfulla takeaway-förpackningar
Kolla in produkterna ›

Hållbara förpackningslösningar

Vi vet hur viktigt det är att förena affärer och ansvar på dagens marknad. Det är därför vi erbjuder ett brett premiumsortiment av ekologiska, innovativa och hållbara förpackningsprodukter. Våra förpackningar stöder inte bara tillväxten i ditt företag, utan främjar också hållbar konsumtion. Förutom att tillgodose marknadens behov vill vi också vägleda den mot en mer hållbar framtid. Vi tror att våra produkter kan hjälpa ditt företag att visa vägen både när det gäller affärer och hållbarhet. Produkterna i vårt sortiment har noggrant valts ut och utformats för att uppfylla hållbarhetsstandarder. Vi är stolta över att kunna säga att de gynnar både konsumenten och miljön på samma gång. Vi strävar ständigt efter att uppdatera och utöka vårt produktsortiment så att vi alltid kan erbjuda de senaste ekologiska och innovativa produktlösningarna på marknaden.
NoiBio  produktlinje
Ta fram ditt eko med produkter från NoiBIO:s produktlinje. NoiBIO-produkter är ett utmärkt val när du letar efter miljövänliga förpackningsmaterial som är bra för miljön och för ditt företag. Vi utvecklade NoiBIO-produktlinjen för att komma närmare ett av våra huvudmål, att erbjuda ett brett utbud av hållbara förpackningsprodukter. Produkterna i denna produktlinje är ekologiska, starka, snygga, innovativa och väl genomtänkta när det gäller hållbar utveckling. Alla produkter i NoiBIO-produkterna är helt och hållet biologiskt nedbrytbara eller komposterbara.
Läs mer
Anpassade förpackningar
Vill du marknadsföra ditt varumärke även genom förpackningstillbehör? Förpackningar kan vara mycket mer än bara ett paket. Som marknadsföringsverktyg fungerar förpackningmaterial mycket kostnadseffektivt. Den märkesvaror produkten kan nå många nya kunder genom olika kanaler, inklusive sociala medier. Från vårt breda utbud av produkter hittar du högkvalitativa förpackningsval för ditt företag. Om vi inte har en produkt som uppfyller dina behov kan vi gemensamt anpassa en åt dig. Vi hjälper dig att implementera din idé i en äkta produkt.
Läs mer
Pizzakartonger
I vårt breda utbud av pizzakartonger hittar du säkert en pizzakartong med rätt storlek och design. Våra pizzakartonger är tillverkade av 100% jungfruliga kartonger som dessutom är FSC-certifierade. FSC-certifieringen garanterar att pizzakartongerna är tillverkade av hållbara material, och det junggruliga pappret get våra pizzakartonger en robust kvalitet. Pizzakartongen kan också skräddarsys och märkas för att passa ditt företags behov.
Läs mer
Följ oss på sociala medier
Håll dig uppdaterad om våra tillhörigheter och nya produkter
Prenumerera på vårt nyhetsbrev