Om oss

Noipack som företag

Vi är ett familjeföretag som är verksamt inom förpackningsbranschen. Vi grundade vårt företag i Kangasala år 1998 under namnet Noi Due Oy. Under de första åren sålde vi endast papperspåsar och pizzakartonger. Under åren har vi kunnat utöka vår verksamhet och vårt produktsortiment. För närvarande omfattar vårt produktsortiment redan över 100 produkter.

Vi har också lyckats utvidga vår verksamhet utanför Finland. I dag är vi även verksamma på den skandinaviska och europeiska marknaden.

År 2018 upplevde vi en förändring i vårt företag genom att byta namn från Noi Due Oy till vårt nuvarande namn Noipack Oy. Vårt företags lokaler finns fortfarande i Kangasala, Kallio industriområde.

Varför välja Noipack?

Vårt företag har mer än 20 års erfarenhet av förpackningsindustrin. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Vi gör samarbetet med dig högskvalitativt, enkelt och så enkelt som möjligt.
Vi följer produktionskedjorna för de produkter vi säljer från början till slut, vilket gör att vi kan garantera våra kunder en solid kvalitet på våra produkter. Leveranssäkerheten är av stort värde för oss, vi arbetar för att kunden ska kunna vara säker på att hans produkt inte tar slut.

Vårt uppdrag

Hållbara förpackningslösningar

Vi har skrivit värderingarna nedan för att vägleda vår verksamhet.

Våra värderingar

Förtroende
Kundrelationer
Upprepning
Ansvar
Kvalitet