Customized takeaway packaging

Anpassade förpackning

Öka din synlighet och varumärkesmedvetenhet med anpassade take away-förpackningar.

Öka din synlighet och varumärkeskännedom med anpassade take away-förpackningar. Med anpassade förpackningar med din egen logotyp kan du nå nya potentiella kunder genom en mängd olika kanaler. Anpassade förpackningar hjälper dig också att sticka ut från dina konkurrenter och ger ditt företag en konkurrensfördel. Anpassade förpackningar tillför ett betydande värde till ditt företag, eftersom de lämnar ett bestående intryck hos konsumenten av den tjänst de har använt.

''Anpassade förpackningar ger ditt företag tre viktiga saker: synlighet, upptäckbarhet och varumärkeskännedom.''

Resan från behov till fysisk produkt

Behöver

I samarbete med dig kan vi ta reda på exakt vilka behov du har av förpackningar och vad förpackningen kommer att användas till i framtiden. Vi erbjuder expertråd och rekommendationer för att hjälpa dig att hitta rätt förpackning. Våra rekommendationer och vår hjälp bygger på långvarig och stark branscherfarenhet.

Design

För att starta designprocessen behöver vi din företagslogotyp och all annan relevant information som du vill ha med i din framtida förpackning. Vårt professionella team börjar med den visuella designen av din valda produkt och skapar en digital utskrift av produkten för ditt godkännande innan produktionen påbörjas.

Produktion

När du har bekräftat den visuella identiteten och andra detaljer om din produkt går vi vidare till tillverkningsprocessen. Vi följer noggrant produkttillverkningsprocessen från början till slut. För vi vet att du förväntar dig att få en högkvalitativ produkt som ser ut precis som du beställt den. Därför har vi en strikt kvalitetskontrollprocess för att se till att varje produkt uppfyller våra kvalitetsstandarder.

Leverans

Vi skickar färdiga produkter direkt till din önskade leveransadress, så att du kan använda förpackningen så snabbt som möjligt. Om du behöver särskilda leveranskrav för de produkter du beställer, vänligen meddela oss detta. Vi samarbetar gärna med dig för att skapa en personlig leveransplan som uppfyller ditt företags specifika behov. *

(*(*Kräver separat kontrakt))
Kan vi anpassa förpackningen för just dig?
Vi kan också erbjuda anpassade förpackningslösningar för att uppfylla dina specifika behov. Om vi inte har den produkt du behöver i vårt sortiment kan vi tillsammans utforma en anpassad förpackningslösning som passar perfekt för dina behov. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att utforma anpassade produkter, och vi är övertygade om vår förmåga att leverera funktionella förpackningslösningar av hög kvalitet som är utformade för att uppfylla din varumärkesidentitet. För att säkerställa att din anpassade förpackningslösning uppfyller och överträffar dina behov svarar vi på dina frågor och arbetar nära dig under hela design- och tillverkningsprocessen.
Varför välja oss?
Från design till genomförande har vi omfattande expertis inom förpackningsprodukter. Vi är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativa förpackningar som uppfyller våra kunders behov och till och med överträffar deras förväntningar. Genom att fokusera på funktionalitet och kvalitet hos våra produkter ser vi till att de inte bara ser bra ut utan också uppfyller dina strikta krav. Vi vet att produktleveransen är avgörande och därför vill vi också att våra kunder ska kunna vara säkra på att leveransen sker säkert och snabbt.
Vill du ha mer information om våra skräddarsydda förpackningslösningar?
Exempel på produkter som kan anpassas efter dina behov
Nedan är några exempel på produkter som kan anpassas efter dina behov. Om du har några frågor om våra produkter eller vill veta mer om våra skräddarsydda förpackningslösningar, vänligen kontakta oss. Vi hjälper gärna till med du hittar rätt förpackningslösning för ditt företag.
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm
Take away paper bag brown 32x17x29cm